O podjetju

Podjetje ZUPAN – TRADE d. o. o. je bilo ustanovljeno 17. 12. 1992. Po ustanovitvi smo se najprej ukvarjali z zastopanjem tujih firm na slovenskem trgu in izvozom kmetijskih strojev slovenskih proizvajalcev. V samem je prodajni program zajemal predvsem prodajo pocinkanih cistern za prevoz in raztros gnojevke, trosilcev hlevksega gnoja in mineralnih gnojil blagovne znamke Kirchner ter prodajo bobnastih kosilnic češke znamke ČTR. 
Že jeseni leta 1993 pa smo v prodajni program vključili prodajo traktorskih priključkov podjetja Pöttinger, katerega uspešno zastopamo še danes. Podjetje Pöttinger je eden vodilnih proizvajalcev na področju kmetijske mehanizacije v Evropi. Slovenskim kmetovalcem smo omogočili dostop do tehnološko dovršene kmetijske mehanizacije. Sledila so zastopstva za balirke Welger in ovijalce Elho.

Leta 1993 smo se slovenski in mednarodni javnosti prvič predstavili na Kmetijsko-živilskem sejmu (AGRA) v Gornji Radgoni, ki se ga še danes redno udeležujemo. Od samega začetka, ki sega v leto 1995, smo prisotni tudi na kmetijskem sejmu v Komendi, za kar smo leta 2010 prejeli tudi posebno priznanje organizatorjev.

ZUPAN – TRADE d. o. o.
Ločica ob Savinji 66/a
3313 Polzela
Slovenija

Skladišče in trgovina:

Juhartova ulica 24
3311 Šempeter v Savinjski dolina