NOVADISC in NOVACAT

zadnje diskaste kosilnice

Zadnje kosilnice NOVADISC in NOVACAT zagotavljajo zanesljivost in učinkovitost v pridelovanju krme. Naše okretne kosilnice NOVADISC s stranskim vpetjem zagotavljajo visoko površinsko zmogljivost in čisti rez pri majhni potrebi po moči. Z našimi zadnjimi kosilnicami NOVACAT s sredinskim vpetjem boste priča izjemnemu prilagajanju tlom in razbremenitvi. Tako si boste zagotovili največjo možno kakovost krme pri majhnem onesnaženju krme.

Mobirise
Mobirise

Zadnja diskasta kosilnica NOVACAT 352 V

Za popoln rez

S kosilnico NOVACAT 352 V dopolnjujemo svojo sodobno paleto zadnjih diskastih kosilnic. To okretno, visoko zmogljivo diskasto kosilnico odlikujejo preprost priklop, odlično prileganje tlom in tisočkrat preverjeni kosilni grebeni PÖTTINGER. Transportni in parkirni položaj zadnje diskaste kosilnice se doseže v vertikalni smeri (možnost vertikalnega parkirnega položaja).

Zgledno prileganje tlom


Sredinsko vpetje rezalne prečke NOVACAT omogoča nihalno območje +/–22° in poskrbi za odlično prileganje tlom. Brezstopenjsko nastavljiva, hidravlična razbremenitev hkrati zagotavlja optimalen tlak naleganja po celotni širini kosilnice.

Mobirise

Naletna zaščita ščiti pred poškodbami

Mehanska naletna zaščita omogoča kot zasuka do pribl. 12°. Tako pri trkih ob ovire preprečimo poškodbe kosilnice. Po aktiviranju zadostuje kratka vzvratna vožnja in prečka se ponovno zapahne.

Mobirise

Udobno in preprosto

Z veliko zaščitno loputo je dostop do rezalne prečke optimalen. Tako je stroj možno
dobro očistiti, rezila pa hitro in preprosto zamenjati. Za vašo varnost Zaščitna platna so iz posebej trpežnega materiala in zanesljivo prestrezajo kamenje ter umazanijo.

Mobirise

Transportni in parkirni položaj

Za dviganje poskrbi krmilnik z dvojnim učinkom. Kosilnica se poklopi nad 115°. Pogled nazaj omogočata obe zunanji ogledali, težišče pa je na sredini traktorja. Opcijsko je na voljo vertikalni parkirni položaj.

Mobirise

Diskaste kosilnice z montažo zadaj in sredinskim vpetjem

Spletna stran proizvajalca: POVEZAVA

ZUPAN-TRADE D.O.O.

Naslov:

ZUPAN – TRADE d. o. o.
Juhartova ulica 24
SI- 3311 Šempeter v Savinjski dolini  

Telefon:

Stacionarni telefon: 03 7000050
Mobilni telefon: 040 737 694

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 8.00 – 16.00

Made with Mobirise ‌

Web Page Designing Software