HIT

obračalniki s šestimi vrtavkami

Serija obračalnikov s šestimi vrtavkami je idealna za kmete, ki prisegajo na posebno opremo in visoko udobje uporabe. Obračalniki s šestimi vrtavkami poskrbijo za odlično prileganje tlom, najboljše možno pobiranje krme in enakomeren raztros.

Mobirise
Mobirise

Vrtavkasti obračalniki HIT 6.80 T

Mobirise

Moč in zmogljivost za najboljšo krmo

Z novim obračalnikom s šestimi vrtavkami HIT 6.80 T podjetje PÖTTINGER dopolnjuje novo generacijo obračalnikov. Te vrtavkaste obračalnike odlikujejo posebej močna zmogljivost in zanesljivost ter odlično prilagajanje tlom. Okretni obračalnik s šestimi vrtavkami za prilagodljivo uporabo z manjšimi traktorji. Edinstvene vrtavke DYNATECH poskrbijo za odličen raztros in visoko
kakovost krme.

Najboljša kakovost raztrosa in krme

Vrtavke DYNATECH so nameščene na vijačen okvir. Zgibi s trajnim mazanjem pogonsko moč brez zračnosti prenašajo na gonilo vrtavke in zagotavljajo miren tek. Zaobljena oblika rok vrtavk preprečuje nalaganje krme na rokah in ovijanje krme na vrtavkah ter tako poskrbi za odlično kakovost raztrosa in čisto krmo.

Mobirise

Vlečni stroj

Obračalnik HIT 6.80 T je opremljen z dodatnim podvozjem, ki se tudi med uporabo pomika za strojem. Sistem HYDROLIFT je serijski. Pri tem se zunanji pari vrtavk pri obračanju dvignejo
do končnega položaja, transportno podvozje pa hkrati dvigne stroj od tal.

Mobirise

Priprava za določanje mej pri obračanju

Za mejno obračanje se nagnejo vsa kolesa. Pri šestih vrtavkah se to lahko izvede mehanično prek centralne naprave za namestitev. Opcijsko je na voljo hidravlično nastavljiva priprava za mejno trosenje.

Mobirise

Preprosto upravljanje

Naše obračalnike s šestimi vrtavkami je mogoče preprosto upravljati mehanični Opcijsko je na voljo tudi hidravlična priprava za mejno trosenje. Vrtavke je po naklonu mogoče nastaviti v pet položajev in to brez orodja.

Mobirise

Spletna stran proizvajalca: POVEZAVA

ZUPAN-TRADE D.O.O.

Naslov:

ZUPAN – TRADE d. o. o.
Juhartova ulica 24
SI- 3311 Šempeter v Savinjski dolini  

Telefon:

Stacionarni telefon: 03 7000050
Mobilni telefon: 040 737 694

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 8.00 – 16.00

Made with Mobirise ‌

Free Web Page Designer Software