TORRO COMBILINE

večnamenske samonakladalne

Udarna silažna prikolica TORRO izpolnjuje vse zahteve gospodarnega pridobivanja silaže. Močna, robustna in zmogljiva pri visoki kapaciteti – tako se predstavlja ta serija.

Mobirise
Mobirise

TORRO 6010 L/D COMBILINE/TORRO 6510 L/D COMBILINE

Nova definicija visoko zmogljivih silažnih prikolic

Novi TORRO 6010 L/D COMBILINE in TORRO 6510 L/D COMBILINE zagotavljajo v največji meri prilagodljivo uporabo in še manjšo obremenitev stroja. TORRO COMBILINE nudi v kombinaciji z visoko učinkovitostjo ogromno gospodarnost in ponovno potrjuje pomen sistema samonakladalne prikolice kot korak v prihodnost.

Pobiralnik za najboljše prileganje tlom

Nihalni pobiralnik PÖTTINGER je opremljen s šestimi vrstami rogljev in krmilnih valjev iz žlebastih krogličnih ležajev s trajnim mazanjem, ki so razporejeni v dveh vrstah. Tako je tudi ob velikih hitrostih vožnje in težkih žetvenih pogojih zagotovljena zanesljiva in visoka zmogljivost pobiranja. Dodatni tipalni valj (opcijsko) je nameščen na sredini za pobiralnikom. Edinstveno vodilo v obliki paralelograma poskrbi za natančno prilagajanje površini ter odlično prileganje tlom. To zagotavlja čisto krmo z majhnim deležem surovega pepela.

Mobirise

Nakladalni rotor POWERMATIC PLUS

Osrčje samonakladalnih prikolic serije TORRO se imenuje POWERMATIC PLUS. Robusten in zmogljiv rotor za visoke kapacitete pri rezanju in zgoščevanju. POWERMATIC označuje lahek zarez v pridelek brez večje potrebe po moči in popoln prevzem s pobiralnikom. Nakladalni rotor z osmimi spiralno razvrščenimi vrstami rogljev ima premer 800 mm.

Mobirise

20 % večja kapaciteta

Pogonski sklop je ustvarjen za visoke zmogljivosti. Silažne prikolice TORRO so ustvarjene za traktorje do 300 KM. Poganja jih širokokotna kardanska gred na obeh straneh, pogonski sklop pa ščiti odmikalna vklopna sklopka. Velik menjalnik rotorja v oljni kopeli ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Uležajenje je med rotorjem in menjalnikom na okvirju rotorja, da se zavarujejo ležaji in menjalnik. Zagotovljen je osupljiv navor 2300 Nm, kar ustreza vrhunski moči 221 kW/300 KM. To pomeni povečanje moči za 10 %. Opcijsko je na voljo senzor za navor nakladanja.

Mobirise

POWERCUT – rezalna naprava

Rezalna naprava POWERCUT s 45 noži zagotavlja teoretično dolžino reza 34 mm. Rezalna prečka se s pritiskom gumba zasuka na stran. Nato jo preprosto izvlečete na stran. Zaradi centralnega sproščanja nožev se noži odpahnejo in odstranijo brez orodja. Tlačne vzmeti in nihajni vzvod preverjenega varovala posameznih nožev so v zaščitenem območju. Tako se občutno zmanjša umazanost držal nožev. Rezalno napravo je v primeru zamašitev mogoče zasukati navzven neposredno s traktorskega sedeža. Noži TWIN BLADE (opcijsko) zagotavljajo stalno popoln rez.

Mobirise
Mobirise

Spletna stran proizvajalca: POVEZAVA

ZUPAN-TRADE D.O.O.

Naslov:

ZUPAN – TRADE d. o. o.
Juhartova ulica 24
SI- 3311 Šempeter v Savinjski dolini  

Telefon:

Stacionarni telefon: 03 7000050
Mobilni telefon: 040 737 694

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 8.00 – 16.00

Designed with Mobirise ‌

HTML Page Builder