PRIMO

Okretne samonakladalne prikolice s potisnimi vilicami, ki ščitijo krmo. PRIMO je na voljo tudi v obliki silažne prikolice z zaprto nadgradnjo. PRIMO 701/801 DRY FORAGE so prikolice, ki so posebej namenjene senu in slami.

Mobirise
Mobirise

Lahka kategorija s potisnimi vilicami

S serijo PRIMO smo razvili okretni samonakladalni in silažni prikolici srednjega razreda. Prevladujoče nihanje spredaj in 31 nožev zagotavljajo dobro strukturirano krmo za prežvekovalce.

Visok prenos moči

Sistem PRIMO poganja širokokotna kardanska gred na eni strani. Pogonski sklop ščiti odmikalna vklopna sklopka. Enoredna 1,5-palčna visoko zmogljiva valjčna veriga s samodejnim napenjalnikom verige prenaša moč na nakladalni agregat. Samodejno mazanje verige za nakladalni agregat in pobiralnik je pri osmih vrstah potisnih vilic del standardne oprem ter pri šestih vrstah potisnih vilic na voljo opcijsko.

⚫ Izvedba s šestimi vrstami potisnih vilic za traktorje od 70 do 110 KM.
⚫ Izvedba s osmimi vrstami potisnih vilic za traktorje od 70 do 130 KM.

Mobirise

Spuščen verižni transporter

Verižni transporter je bil spredaj spuščen za 150 mm – tako je mogoče namestiti pnevmatike do 620/40 R 22,5. Krma se dviguje v smeri nazaj. Tako je razkladanje ob hkrati manjši potrebi po moči enakomerno in popolno. Za pogon skrbi močan hidravličen motor. Hitrost je zaradi optimalne prilagoditve dolžini silosa mogoče stopenjsko spreminjati. Verižni transporter lahko od modela PRIMO 401 naprej opcijsko poganja tudi 2-stopenjski motor. Ta skrbi za hitro praznjenje. Verižni transporter je opremljen s štirimi verigami. Kaljene letve so razporejene deljeno in zamaknjeno. Nakladalna površina je iz tlačno impregniranega, trpežnega lesa. Deske so utorjene, vtisnjene v okvir in privite.

Mobirise

Nadgradnja za suho krmo za PRIMO

Za PRIMO 351 do PRIMO 451 je hidravlično poklopljiva nadgradnja za suho krmo del standardne opreme. Težavo z nizkimi prehodi je podjetje PÖTTINGER rešilo s hidravlično poklopljivim zgornjim delom nadgradnje. Tudi zadnja stena se standardno upravlja hidravlično in jo je za nižje prehode mogoče pritrditi. Tako lahko zapeljete skozi prehode, nižje od 2,66 m.

Mobirise

Robustno in prijazno tlom

⚫ Enojna os, standardno pri PRIMO 351
⚫ Sistem dveh vzmetenih osi z listnatimi vzmetmi, osna obremenitev 10,5 t

Masivne listnate vzmeti (9 vzmeti) skrbijo za potrebno vzmetenje. Tako se ustvarijo posebne vozne lastnosti na polju, cesti in vožnji čez ležeče silose. Razmik med vzmetmi je 1100 mm. Izravnalno vpetje porazdeli pritisk na tla optimalno na obe osi. Pri vožnji čez večje neravnine se sile enakomerno porazdelijo na obe osi.

Mobirise

Sistem dveh osi s parabolnim vzmetenjem (opcijsko), osna obremenitev 13 t

Parabolne vzmeti z velikim opornim razmikom vzmeti in izravnalno vpetje za izravnavo nihanja – stabilnost na pobočju.

Mobirise

ZUPAN-TRADE D.O.O.

Naslov:

ZUPAN – TRADE d. o. o.
Juhartova ulica 24
SI- 3311 Šempeter v Savinjski dolini  

Telefon:

Stacionarni telefon: 03 7000050
Mobilni telefon: 040 737 694

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 8.00 – 16.00

Made with Mobirise ‌

HTML5 Site Maker